ورود / ثبت نام
پروفایل سوابق سفارش خروج

دسته بندی کالاها

ورود/ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد نمایید




کد یکبار رمز خود را وارد کنید

شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
لطفا کد یکبار رمز ارسال شده به ایمیل یا موبایل خود را وارد کنید
شما قبلا وارد شده اید
0 تومان
پیگیری سفارش


آرد جو کامل یک کیلویی

آرد جو کامل تهیه شده با آسیاب سنگی یک کیلویی

وضعیت: موجود
قیمت: ۲۰۰۰۰ تومان
رتبه: هنوز نظری برای این کالا ثبت نشده است

همه ی شما با آرد جو آشنا هستید و حتما در موارد مختلف از آن استفاده کرده اید. اما شاید برای شما هم سوال باشد که چرا به این آرد آرد جو کامل می گویند. این آرد چه ویژگی هایی دارد که در سایر آردها وجود ندارد. برای آن که بدانید آرد کامل چیست باید مواد تشکیل دهنده ی آن را بدانید. آرد جو کامل به آردی گفته می شود که تمام اجزای دانه ی جو، اندوسپورم یا همان مغز، جوانه پنهان و سبوس را شامل می شود. در واقع در طرز تهیه آرد جو کامل هیچ یک از اجزای آن طی فرایند تبدیل جو به آرد از آن جدا نمی شود. سبوس موجود در آرد جو از تکامل گلوتن جلوگیری می کند و در نتیجه محصولی که با آرد کامل تهیه می شود سنگین تر از محصولی است که با آرد سفید تهیه می شود. اگر خمیری که از آرد جو کامل تهیه می شود را با آب یا محلول رقیق شده ی نمک بشورید، بعد از خروج آرد، ته ظرف ماده ای چسبناک را مشاهده خواهید کرد که همان گلوتن آرد است. گلوتن آرد ماده ای است که باعث چسبندیگی خمیر می شود. هر چه میزان پروتئین آرد بیشتر باشد میزان گلوتن آن نیز بیشتر خواهد بود. در نتیجه آرد سنگین نسبت به آرد سبک میزان گلوتن بیشتری دارد. این آرد به دلیل دارا بودن سبوس زیاد قهوه ای رنگ است. پروتئین این آرد از لحاظ ارزش غذایی بسیار مقوی و مغذی بوده و انرژی زیادی تولید می کند. سبوس یا همان پوسته ی خارجی جو بیشترین میزان پروتئین را نسبت به سایر قسمت های جو دارد و شامل ویتامین های مختلف از جمله ویتامین های گروه A، B، C و E می باشد. علاوه بر این موارد سبوس میزان قابل توجهی فیبر، مواد معدنی، آنتی اکسیدان و فیتوشمیکال است. هر چه میزان سبوس آرد جو بیشتر باشد رنگ آن تیره تر است.

 

تعداد:
1
ثبت نقد و بررسی

نقد و بررسی

اولین نفری باشید که نقد و بررسی خود را در مورد این کالا ثبت می کنید
test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test