آرد جو کامل تهیه شده با آسیاب سنگی یک کیلویی

امتياز 0.0 از 5 - تعداد 0 راي ثبت شده است.

همه ی شما با آرد جو آشنا هستید و حتما در موارد مختلف از آن استفاده کرده اید. اما شاید برای شما هم سوال باشد که چرا به این آرد آرد جو کامل می گویند. این آرد چه ویژگی هایی دارد که در سایر آردها وجود ندارد. برای آن که بدانید آرد کامل چیست باید مواد تشکیل دهنده ی آن را بدانید. آرد جو کامل به آردی گفته می شود که تمام اجزای دانه ی جو، اندوسپورم یا همان مغز، جوانه پنهان و سبوس را شامل می شود. در واقع در طرز تهیه آرد جو کامل هیچ یک از اجزای آن طی فرایند تبدیل جو به آرد از آن جدا نمی شود. سبوس موجود در آرد جو از تکامل گلوتن جلوگیری می کند و در نتیجه محصولی که با آرد کامل تهیه می شود سنگین تر از محصولی است که با آرد سفید تهیه می شود. اگر خمیری که از آرد جو کامل تهیه می شود را با آب یا محلول رقیق شده ی نمک بشورید، بعد از خروج آرد، ته ظرف ماده ای چسبناک را مشاهده خواهید کرد که همان گلوتن آرد است. گلوتن آرد ماده ای است که باعث چسبندیگی خمیر می شود. هر چه میزان پروتئین آرد بیشتر باشد میزان گلوتن آن نیز بیشتر خواهد بود. در نتیجه آرد سنگین نسبت به آرد سبک میزان گلوتن بیشتری دارد. این آرد به دلیل دارا بودن سبوس زیاد قهوه ای رنگ است. پروتئین این آرد از لحاظ ارزش غذایی بسیار مقوی و مغذی بوده و انرژی زیادی تولید می کند. سبوس یا همان پوسته ی خارجی جو بیشترین میزان پروتئین را نسبت به سایر قسمت های جو دارد و شامل ویتامین های مختلف از جمله ویتامین های گروه A، B، C و E می باشد. علاوه بر این موارد سبوس میزان قابل توجهی فیبر، مواد معدنی، آنتی اکسیدان و فیتوشمیکال است. هر چه میزان سبوس آرد جو بیشتر باشد رنگ آن تیره تر است.

 


20000 تومان
اشتراک گذاري :

محصولات مشابه







نظرات کاربران


نظر بدهيد


نقد و بررسي



نظر بدهيد


عنوان
رتبه به کالا

1 2 3 4 5


متن نظر
20000 تومان
اضافه به سبد خريد